0-0 en een puntje gewonnen

Voor het eerst dit seizoen hebben we punten laten liggen. Hoewel, eigenlijk hebben we nog een puntje gewonnen. Volksunie had het moeilijk tegen het sterke collectief van de thuisploeg. Kozlucaspor speelt vanuit een stevige 4-mansachterhoede die onder geen voorwaarde hun positie verlaat. Het mannetje tekort op het midden wordt goed gecamoufleerd door een paar technisch vaardige spelers. Het enige minpuntje is misschien het aanvallende compartiment dat aan efficiëntie ontbreekt. Volksunie kon hun tegenstander een half uur goed opvangen. Het gaf weinig mogelijkheden weg, maar raakte zelf nauwelijks aan het vijandige doel. In het laatste kwartier kwamen we tot 2x toe goed weg toen de thuisaanval nogal knullig afwerkte.

Ook na de rust moest Volksunie het spel ondergaan. De thuisploeg trof 2x de paal, maar het geluk zat mee voor geel zwart. Volksunie kwam pas in het slot tot enkele mogelijkheden. Hans maakte zijn wederoptreden en kreeg meteen de eerste kans voor Volksunie van de wedstrijd. Een tweede kans was er voor Nicki die op de keeper besloot. De laatste minuten kon het doelpunt aan beide zijden vallen, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat vooral wij tevreden waren bij het horen van het eindsignaal.

Volgende week terug een tandje bijsteken. Koninckshof komt op bezoek en zij zullen vol voor de drie punten gaan. Maar ook wij gaan ons huid duur verkopen. 

Tot zondag!

De commentaren zijn gesloten.