• DE KALENDER

  Beste supporters en spelers,

   

  De speelkalender voor volgend seizoen is er (rechts onder pagina's)! Bestudeer hem goed, druk hem 3x af. 1 x voor de eega, 1x voor de mama en 1x voor de schoonmoeder. Hoe ga je te werk:

  1) het beste is alle weekends vanaf 21 augustus tot 5 juni aan te duiden als bezet;

  2) duid de christelijke feestdagen aan: kerstmis, nieuwjaar en pasen

  3) 15/11 en 20/3 mag je ook aan duiden

  4) de dagen die dan nog als vrij open staan, worden als reservedata gehouden = geringe kans op spelen

   

  uiteindelijk kom je dan toch aan een zondag of 6 waarop het een en ander mogelijk is.

  O ja, nog 1 ding:

  OEFENMATCH: Volksunie - FREMA op dinsdag 18 augustus: aftrap om half acht te laatste

   

   

 • 2015 - 2016

  Een tweede plaats in de competitie en een halve finaleplaats zijn geen onaardige resultaten, maar het zijn wel resultaten die redelijk frustrerend zijn. Nu het nodige verwerkingsproces achter de rug is en de tomeloze verveling op donderdagavond en zondagochtend toe begint te slaan, wordt het tijd om aan volgend seizoen te denken.

  De eerste training zal doorgaan op dinsdag 4 augustus. Op 9 augustus is het Velle kermis en dan worden we achter de kerk verwacht. Let op: deze keer gaat de wedstrijd om 10u door! Tenminste als de weergoden het dit jaar toelaten. De eerste bekerwedstrijd is eveneens tegen de Velle en dit op 30 augustus.

  Geheel in de stijl van den Belgischen Bond, zijn er dit jaar enkele hervormingen. We gaan van 3 reeksen van 11 ploegen, naar 2 reeksen van 16 ploegen. De bekercompetitie begint met de 16de finale en is in 1 lap af.

  We zullen dus fysiek klaar moeten zijn eind augustus! Voor degenen die nog niet gestart zijn met de fysieke opbouw: u bent schromelijk te laat! Wie momenteel geen 10km in 45 minuten loopt, zal tijdens de voorbereiding bloed afgaan.

  De reisplannen in augustus dienen uiteraard geannuleerd te worden, tenzij er aangetoond kan worden dat de fysieke paraatheid tijdens de periode op punt gehouden wordt. De coach heeft daarom bluetooth gestuurde hartslagmeters aangeschaft en een professionele app ontwikkelt om jullie prestaties op de voet te volgen. Je moet enkel laten weten wanneer je niet aanwezig kan zijn op de trainingssessies.

  Voor de niet spelers die graag komen trainen: u wordt beschouwd als speler en zal als dusdanig behandeld worden. De coach heeft zijn inspiratie gehaald bij de opleiding van the special forces van the united states of america. Kortweg: mentaal slopen om vanaf nul weer op te bouwen.

  Tot 4 augustus!