• Vk Volksunie - Kommersanten

  Na de uitschuiver in de beker tegen Sint anna en een donderpreek van trainer Edddy Maes , stonden we weer scherp en dat hebben de Kommersanten geweten . De eerste helft werden de alweer talrijke doelkansen nog gemist . In de tweede helft liep het als een trein ! Met als gevolg een niets eens overdreven 4-0 winst . En zo blijven we alleen op kop met het maximum aantal punten in de competitie ! Hans maakte 2 doelpunten , Wouter en Pieter maakten ook elk hun doelpuntje ! Ook een speciale vermelding voor onze verdediging en doelman , die voor de 2de keer op rij de 0 hielden . Volgende week naar t'vlietje en dit keer zullen we scherp zijn ! Supporters op post !?

  foto's (klikken voor groter formaat) :

  100_3175

  Bram mocht voor 1 keer in de schoenen treden van Jan - Pieter !

  100_3176

 • Speler in de kijker

  Zoals beloofd vorige week , even onze nieuwe aanwinst Koen Verhulst voorstellen . Dat hij een meerwaarde is bleek al snel . Koen , geboren op 02/08/1976 speelde in de provenciale reeksen bij haasdonk , melsele , temse en Fc Mariekerke . Hij was ook de eerste jeugdtrainer van onze webmaster Geoffrey ( bij red Star Haasdonk) . Koen is gehuwd met Valesca en heeft 2 dochters , Flo (5) en Maxine (3) , waar hij graag uitstapjes met maakt op de vrije dagen . Koen en familie van harte welkom in onze vrienden ploeg die Volksunie zeker is !

  100_3127

 • Foto's Vk Volksunie - Sint Anna

  100_3131

   

   

   

   

   

   Collectieve offday

  100_3135

   

   

   

   

   

  100_3136

  Niemand van onze spelers haalde vandaag zijn niveau .

 • Vk Volksunie - Sint Anna

  Vandaag was het de bekermatch tegen Sint - Anna . Na de knappe prestaties in de competitie , zou het leuk zijn om ook in de beker goed te presteren .

  Maar van een hoogstaande match is geen sprake , in de eerste helft valt er eigenlijk niets te zeggen . Alleen dat we op achterstand komen , ruststand = 0-1.

  In de tweede helft moeten we dan op zoek naar de gelijkmaker . Verschillende kansen gaan over , tegen of worden gepakt door de doelman .

  Wat later trapt Joris ongelukkig de bal in eigen doel , 0-2 . Koen krijgt nog een mooie kans , maar hij besluit naast ! Hij probeert het nog eens , maar nu waait de bal over . Ook wouter krijgt een mooie kans , maar ook die bal gaat naast . En in de slotminuten word het nog 0-3 , koude douche !

   

 • Spelers van de week

  Spelers van de week :

  100_3116

   

   

   

   

   

   

   

   

  Michel en Luc worden terecht in de kijker gezet , zij bleven vrijwillig langs de kant zitten omdat we voor het eerst voltallig waren .Zij stonden vrijwillig hun plaatsje af Respect ! (KLIKKEN OP FOTO VOOR GROOT FORMAAT)

  100_3117

   

   

   

   

   

   

   

   

  100_3114

   

  Ook kris speelde een beresterke wedstrijd , vooral in de eerste helft barstte hij van energie !

   

   

   

   

   

   

  100_3128

  Maarten en Stijn Verhulst ( VK Velle) poseren hier na de wedstrijd met onze nieuwe aanwinst en broer Koen Verhulst , voor een mooi plaatje op de website . Al lachen Maarten en Stijn ( Vk Velle) iets groener als onze Koen . VOLGENDE WEEK EEN PORTRET VAN ONZE NIEUWE AANWINST KOEN VERHULST !!

 • Vk Velle - Vk Volksunie

  De match begint niet zo vlot voor Vk Volksunie , al in de 5de minuut een open kans voor Vk Velle maar zij laten de kans onbenut . Kris laat meteen van zich horen , en probeert de doelman van Vk Velle met een plaatsbal te verschalken , maar de keeper red met de vingertoppen . Op het kwartier is er dan de 0-1 , Andy kopt naar doel , Hans tikt de rebound binnen ! Er zijn twintig minuten gespeeld wanneer een mooie actie net voorlangs gaat , een prachtige 1,2 combinatie tussen Pieter en hans . Wat later , mooie voorzet van Pieter , kris komt van achter zijn verdediger , dribbelt de doelman en legt mooi binnen , 0-2 ! Net voor rust , hans alleen door , maar de doelman van Vk Velle trekt aan de noodrem , en dat zal hem rood kosten ! Nog voor rust , een mooie doorsteekbal van sterke Andy , Kris glipt opnieuw door de buitenspelval en knalt de bal loeihard tegen de netten , 0-3 ! Dat is ook meteen de ruststand . 2de Helft : na 10 minuten spelen in de 2de helft wordt het 0-4 , door een klasseflits van Roel ! Met nog 5 minuten te gaan vond ook Bram dat zijn moment er was , en met een prachtige solo zette hij de 0-5 cijfers op het bord ! Net voor affluiten spatte het eerreddend doelpunt voor Vk velle uit elkaar op de paal . Conclusie : Volksunie speelde een schitterende 1ste helft en controleerde de 2de helft . Zo blijft Vk volksunie alleen leider ! Ook woordje van dank aan onze vele supporters die naar de Velle waren afgereist , hopelijk zijn ze ook op post voor de volgende bekerwedstrijd tegen KWB Sint-Anna !

  Hopelijk kunnen we deze prestaties blijven verder trekken , dan kunnen we nog ver komen !

 • Bedankje

  Nog een woordje van dank aan onze sponsers van dit jaar , hoofdsponsor Perdaen - D'Hooghe . Ook ' de kampeerder' (www.kampeerder.be ) en interieur maatwerk en algemene schrijnwerkerij 'Michel De Keersmaeker' (0475701139)

  100_3109

 • Sfeerbeelden

  100_3108

  2 talentrijke voetballers : Oud kapitein Jo bracht zijn zoontje Daan mee om voor Volksunie te supporteren.

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  100_3106

  Alle uitslagen van de eerste speeldag , Volksunie alleen op kop !

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________________

  100_3105

  Luc , 8 draadjes later , met een pintje in de hand om de pijn te verwerken .

 • vk volksunie - fc cado (eerste competitiewedsrtijd )

  Met enkele goede tot zeer sterke oefenwedstrijden in de benen (allemaal gewonnen ) begon nu de competitie met de thuiswedstrijd tegen Cado stekene .Een wedstrijd die steeds alle kanten uit kan. Na enkele minuten verloren we al luc (Dolf) met een hoofdwonde  !(8 draadjes waren nodig om de zaak dicht te naaien *zie foto)! De wedstrijd zelf dan : In de 1e helft waren we wel de beste ploeg , maar pas na een cadeautje van Cado kon Hans Perdaen de 1-0 binnenleggen .Na een serieuze dekkingsfout kan cado gelijk maken . Ruststand :1-1 / Na de rust was het Pieter perdaen die opnieuw voor de voorsprong zorgde met een mooie kopbalgoal!2-1 . Daarna verwaterde de wedstrijd pas echt! Heel de tijd heeft het geregend .Na een cadeautje van vk volksunie kon Cado gelijkmaken .Nu leek de wedstrijd gespeeld , maar door een "handige bal" van Roel werd het nog 3-2 voor ons! Wat ons meteen een primeur opleverd , want wij waren de enige ploeg die 3 punten pakten , wat ons meteen alleen aan de leiding brengt na de 1e speeldag in 1e reeks walivo .Een unicum .Als we deze lijn kunnen verdertrekken zouden we misschien iets langer meedoen voor de titel als de vorige jaren . Wat overigens de ambitie van trainer Eddy en voorzitter Marc Perdaen blijkt .De sfeer zit alvast weer supergoed in de ploeg .Veel sterkte jongens !!