• SFEERBEELDEN

  100_2745

                   Pieter (links) en Luc(rechts) maakten beiden 2 doelpunten , een prachtige prestatie !


  100_2744

  Na een gekloven wenkbrauw voor onze apotheker Bart (links) , had hij zijn eigen materiaal nodig !

  100_2746

   

  Ook het vermelden waard , een mooie verdedigende prestatie van Hendrik !!

 • Vk Volksunie- Harlem Globeshotters

  Vandaag was het tegen onze buren, Harlem Globeshotters uit nieuwkerken. De match begint perfect , na 5 minuten een lage schuiver van Luc , en het staat 1-0 !! We blijven druk zetten , Pieter met de kans , maar in het zijnet ! De Globeshotter reageren meteen , met een aanval uit het boekje, mooi uitgevoerd , maar de bal gaat op de lat ! Daarna stuiten we nog op een scherpe counter , maar geen tegendoelpunt ! Na 20 minuten gespeeld te hebben , word er slecht uitverdedigd , en dat word afgestraft , 1-1 !! En een paar minuten later , van hetzelfde , weer slecht uitverdedigen , en weer afgestraft , 1-2!! We proberen de draad terug op te nemen , en Pieter knalt meteen op de doelman ! Op het half uur , mist Bram voor een lege goal ! De laatste 12 minuten verwaterden de wedstrijd volledig ! De 2de helft :we zijn nog maar net begonnen , en een flater van de bezoekende doelman , word afgestraft door Pieter ! Na een korte siesta kwam plots de 3-2 uit de lucht vallen . Voorzet van Bram en een herboren Pieter Perdaen kopt overhoeks binnen ! Globeshotters reageren weer , met een counter , maar de bal gaat net voorlangs ! Met nog 25 minuten te spelen , een klasse flits van Bram , maar de bal gaat net naast ! Een kwartier voor tijd , mooie doorsteekpas van Bart , en Luc schuift binnen ! Harlem Globeshotters , probeert nog eens te dreigen met een afstandschot , maar Bob laat zich niet verrassen ! Van een slot offensief van Harlem Globeshotters was er geen sprake ! Kortom sterke 2de helft en een verdiende overwinning maaar hoogstand was het zeker niet ! Volgende week voor de beker thuis tegen Koninckshof zal het nog net iets beter moeten . Hopelijk zijn de gekwetsten Hans , Joris en Kris terug paraat !

 • Kommersanten - Vk Volksunie

   

  100_2716

   

  SFEERBEELDEN

  100_2717

   

  100_2721

 • Kommersanten - Vk volksunie

  Vandaag was het de verplaatsing naar onze buren in Nieuwkerken , Kommersanten ! Al na 5 minuten was er een eerste kans voor Volksunie , maar de kans wordt niet benut ! Even later moet Bob zich in de voeten werpen bij de spits van Kommersanten , om een doelpunt te voorkomen ! Daarna krijgt Hans een kans , maar hij besluit naast ! We blijven nu even doorzetten , strakke voorzet van Andy , Hans trapt over ! Op het halfuur , een misverstand in de verdediging van Volksunie , maar Kommersanten straft het niet af . De eerste helft word afgesloten met een mooie actie van Andy , die naar binnen snijdt , maar niet kan afronden . De tweede helft begint meteen met een kans voor Luc , die net naast de kruising trapt ! Na 10 minuten komen de Kommersanten goed weg , de bal valt op de lat ! Wat later , een schitterende actie van Bram , die heel de linkerflank oprolt , hij legt af naar Hans , maar die besluit op de keeper . De bal wil er maar niet in , we blijven proberen ! Luc haalt nog eens uit met een afstandschot , de keeper pakt ! Kommersanten komebn nog eens opzetten , maar de bal gaat net over ! Volksunie reageert meteen , een prachtig vluchtschot van Eric werd gepakt door de doelman ! Meteen daarna , strafschop voor Kommersanten ! De bal gaat tegen de lat , maar de rebound werd ongelukkig door Joris in eigen doel getrapt , 1-0 !! Volksunie neemt de draad meteen weer op , Hendrik speelt Hans aan , die omspeelt de doelman , en legt binnen , 1-1 !! Met nog een kwartier te spelen , schiet Karel naar doel , maar het schot is niet goed genoeg ! Karel is sterk ingevallen ! Bram zet zich daarna nog eens sterk door , hij legt af , maar Hans trapt net over ! Zo bleef het 1-1 !!!

 • Vk stekene - Vk Volksunie !

  De bekermatch van zondag , was echt een nul-nul match zoals men zegt ! Zonder al te veel actie , bleef het 0-0 !!

   

  100_2709

   

  100_2710

   

  100_2711

   

  100_2714

  ook gunther deed nog eens mee , in doel ! Hij liet zich dan ook opmerken met enkele goede reddingen ! •  

   

  OPVOLGING VERZEKERD !

  100_2707

   

  100_2708

 • Geboorte !

  fop

  - Bart en Marjan zijn de trotse ouders van zoontje Stan geworden !

  - Pieter en Katrien zijn de trotse ouders van dochtertje Noor geworden !

   

 • Vk volksunie - Bondgalm-Bos !

  De eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen de nummer 2 uit de stand , Bondgalm-Bos , was al meteen een enorme test !We begonnen in ieder geval sterk aan de wedstrijd. We grepen Bondgalm-Bos meteen bij de keel !Maar ondanks het goede voetbal , en de vele kansen , troffen we 4 maal de deklat . Ook de bezoekende doelman moest meermaals met een prachtige safe uitpakken , om ons van een verdiende voorsprong te houden !Het was echter Bondgalm-Bos dat voorkwam , en dat bij hun eerste kans van de wedstrijd ! Volksunie was echter niet aangeslagen , en ging door op zijn elan! De oververdiende 1-1 , kwam op naam van de kersverse papa , Pieter Perdaen ! Een licht gefrustreerd Bondgalm-Bos flirtte meermaals met de rode kaart , vooral na een zware aanslag op Luc , was deze meer dan verdiend geweest ! 1-1 was dan ook de ruststand ! Ook de tweede helft trok Volksunie in de aanval , met al direct enkele kansen voor Andy en Luc . Na 10 minuten in de tweede helft , voelde Hans dat het zijn moment was , en maakte de 2-1 met een wereldgoal ! Het doelpunten aantal had nog hoog kunnen oplopen , maar de bezoekende doelman lag steeds in de weg ! Halfweg de tweede helft , zette Hans hem weer sterk door , en prikte de 3-1 tegen de netten ! Een klein eind-offensief van Bondgalm-Bos , maar de Volksunie-verdediging gaf geen krimp ! Bob kwam nog spectaculair in actie , op een plaatsbal van Bondgalm-Bos ! Al bij al , een prachtige prestatie !