• Koninckshof - Vk Volksunie !

   Deze zondag , moesten we op verplaatsing naar Koninckshof ! Bij de rust stonden de bortjes in evenwicht , na een goal van Hans , 1-1 !! Maar na de rust , ging het vlot bij koninckshof ! De eindstand was dan ook 4-1 !!!

   

  PRETTIGE FEESTDAGEN IEDEREEEEEN!!!

 • SFEERBEELDEN

  100_2638

   

  100_2639

   

  100_2643

   

  100_2648

   

  100_2650

   

  100_2658
 • Volksunie - De Zaal

  Ditmaal geen wedstrijd verlsag van de webmaster , maar van de bankzitters ter plaatse !

  Al na 3 minuten scoort Bram op een voorzet van Pieter ! Een paar minuten later wordt het zelfs 2-0 , Hans met het doelpunt ! En na 13 minuten , is Hans daar weer , 3-0 ! En Volskunie blijft maar doorgaan , op het half uur , wordt het zelfs 4-0 ! Goeie verre bal van Luc , en Hans scoort ! Hans trapt de bal even later op de paal , net geen doelpunt ! En in de 40ste minuut , neemt ook Wouter zijn doelpuntje mee , na een mooie goal , 5-0 !! In de 2de helft , proberen we de draad terug op te nemen , maar na 3 minuten is daar de ere-redder voor De Zaal , het wordt 5-1 door fantastische flater achteraan ! En wat later wordt het zelfs 5-2 , door een penalty ! Nu valt er niet veel meer te zien , Erik speelt zich wel nog in de kijker , met wat schermutselingen ! Volgens Bob en Pieter de Maere ! Lachend Op het halfuur , wordt het nog 5-3 , met een afstandschot ! Een paar minuten later , scoort Roel de 6-3 nadat De Zaal een goeie kans had laten liggen ! Tegen 9 man ondertussen ! En 10 minuten voor tijd , scoort Roel nog eens , metmeer geluk dan kunde !

  Bob en Pieter !

 • SFEERBEELDEN

  SFEERBEELDEN:

  100_2634

   

  100_2635

   

  100_2636

 • Vk Volksunie - Gouden Leeuw .

  Een verrassend sterke rode lantaarn Gouden Leeuw was op dit zware veld de 1ste helft vooral technisch de betere ploeg ! Het kwam dan ook 0-1 voor ! Dit was ook de ruststand ! Volksunie ( in het groen) bleef er in geloven na de rust ! Onder het motto 'hoop doet leven ' , steken onze jongens een tandjebij en dat gaf al snel resultaat toen een overigens aan een sterk seizoen bezig zijnde Karel Beck de gelijkmaker scoorde !Of was het nu zijn tweelingsbroer Hendrik? Nee , het was toch Karel ! Bij Gouden Leeuw doofde het kaarsje uit ! Maar Volksunie vertikte het om afstand te nemen ! En toch , wanneer je het niet meer verwacht , komt de duivel uit het doosje ! Ditmaal in de persoon van Pieter Perdaen die met een geweldige deviatie de 2-1 tegen de netten prikte ! Zo zijn de 3 punten binnen ! Het was dus weer een zwaar bevochten zege tegen een ploeg die sterk onder hun waarde staat geklasseerd. Maar wij , stevig in de subtop !

 • SFEERBEELDEN

   

  SFEERBEELDEN:

  100_2632

   

  100_2633

 • Van De Voorde - Vk Volksunie

  Na de vlot gewonnen wedstrijd voor de beker op sierra 0-8 vorige week , stond dit weekend de competitiewedstrijd tegen v.d.Voorde op het menu ! Wat een relatief makkelijke wedstrijd beloofde te worden werdt een modderballet , wat combineren vrijwel onmogelijk maakte ! Het word dan ook letterlijk pompen of verzuipen ! (zie sfeerbeelden ) Er werd geknokt voor elke vierkante meter door beide ploegen. Maar het was een klasse flits van Hans die voor de 0-1 zorgde !In de 2de helft was voetballen onmogelijk geworden , maar onze jongens gaven geen krimp ! De wedstrijd bleef gesloten ! 3 hard bevochten punten erbij !!!

  Sterk bezig Volksunie boys !