• Sfeerbeelden !

   

  100_2387

   

  100_2390

   

  En langs de zijlijn , stond er evenveel talent als op het veld !

  100_2391

 • Vk Volksunie- Vk Stekene

  In het begin van deze bekermatch gebeurd er niet al te veel , op een paar kleine kansjes na dan ! Het is wachten tot in de 24ste minuut , op een prachtig schot van Luc , maar er is een mooie safe ! Op het halfuur , weer een mooie kans , vanop 3 meter afstand , maar de bal wil er niet in voor de rust ! 2de helft : Volksunie komt sterk uit de kleedkamers , maar niet echt met veel doelgevaar ! Er komen nu wel kansen voor beide ploegen , maar niet echt een kans om over naar huis te schrijven ! We mogen nu toch zeggen , dat we de beter ploeg zijn ! Ook onze keeper laat zijn kunnen zien , met een mooie safe ! En net voor het einde komen we nog heeeeeel goed weg ! En dan opeens , uit de lucht gevallen , de beslissende treffer , Bram knalt hem binnen , 1-0 !!! En dat is dan ook meteen de eindstand van de wedstrijd !

   Door het uitblijven van een vroeg doeplunt , wat overgens verdiend had geweest , bleef het heel lang 0-0 waardoor stekene steeds meer in zijn kansen begon te geloven . Zo weet je dat het al bij al een moeilijke wedstrijd was ! Een dapper Stekene werd puntenloos huiswaards gestuurd door een klasseflits van Bram , maar vooral door onze verdedeging die de laatste weken ijzersterk bezig is . Zowel michel , Joris , Pieter , Bram , Hendrik als keeper Bob hebben sterk gepresteerd !

  Vanaf woensdag vertrekken we op trainingskamp naar de Ardenne , waar we ons nog eens extra scherp kunnen zetten !

   

    
    1-0
   

   1-1
 •  

   

   

  Sfeerbeelden !

  100_2376

   

  100_2377

   

  100_2378

 • Vk Volksuniee - Oud geel !

  Vandaag was het de topper tegen Oud Geel , de vorm moest dus groots zijn ! De match begon heel snel ! Al na 1 minuut , gele kaart voor de doelman ! Echte kansen zijn er nog niet , maar na 12 minuten is de openingstreffer er , 0-1 voor Oud Geel !!! Om eerlijk te zijn , nemen we de match toch in handen , en er komen ook kansen ! Maar , wie de kansen niet afwerkt krijgt het deksel op de neus , 2de kans voor Oud Geel , en meteen 0-2 !! Nu komt Oud Geel wel opzetten , en mooi afstandschot komt heeeel dichtbij , maar gaat niet binnen ! En net voor rust , maakt Hans de aansluitingstreffer , 1-2 !!! Voor de rust krijgen we nog 1 goeie kans , maar het blijft 1-2 !!! 2de helft : Oud Geel komtsterk uit de kleedkamers , en het staat meteen na rust , 1-3 door een mooi afstandschot !!! De situatie is uitzichtloos ! Maar na een kwartier werd het 2-3  !!! Nu komt Volksunie sterk opzetten , met een paar hele mooie kansen ! Hans knalt van ver , maar een hele mooie save voorkomt de gelijkmaker ! En 5 minuten voor tijd , is hij er dan toch , daar is hem ! Hans maakt de gelijkmaker , 3-3 op het bord !!! Nu moet Oud Geel komen , met nog maar 5 minuten te spelen ! En dat doet Oud Geel ook , wat een kans , maar die laten ze onbenut ! Weer een aanval , en een mooi schot van Hans , worden uit het doel gerammeld door de keeper van Oud Geel ! Een spannend wedstrij die eindigde op 3-3 , veel toeschouwers en een al bij al terechte puntendeling !

 •  

  Sfeerbeelden:

   100_2373

   

  100_2374

   

  100_2375

 • IF Cado - Vk Volksunie

   Na een heel sterke eerste helft , zeker nadat de thuisdoelman rood pakte voor een fout op Hans ! Zo domineerde we de 1ste helft  , zo eindigde die op 0-2 doelpunten van Karel en Hans ! ( en het had meer mogen zijn ! ) Ook de tweede helft begonnen we sterk , en Pieter scoorde de 0-3 ! Daarna was het even iets minder , en kon Cado naderen tot 1-3 ! Na een penalty fout op Pieter , kon Hans de geruststellende 1-4 binnentrappen ! Zo springen we in de rangschikking over Cado !