• sfeerbeelden !

  100_2336

   

  100_2337

   

  KOMAAN ZE BRAM , SUPPORTERREN !!!!!

   

  100_2338

   

  100_2339


 • Vk Volksunie - Belgium spor

  vandaag was het de match tegen Belgiumspor , wat op papier wel eens een moeilijke wedstrijd kon worden ! Maar hans geeft ons al heel snel wat hoop , hij legt mooi de 1-0 tegen de netten , mooi mooi mooi !!! Belgiumspor kan ons niet echt bedreigen in de openingsfase , alleen met wat opstootjes , het lijkt een harde wedstrijd te worden ! En even later bewijst Pieter ons , dat hij de weg naar het doel nog niet kwijt is , hij zet de 2-0 op het scorebord !!! Op enkele wanhoopspogingen na , kan Belgiumspor ons niet meer bedreigen voor de rust !!! En na de rust moeten we ons goede spel behouden , en rustig blijven ! We zijn een kwartier ver in de 2de helft , als onze buffel op het middenveld (kris) zich kan doorzetten en loeihrd binnentrapt , 3-0 !!! Het verschil is gemaakt ! En wat later laat Pieter de bal nog maar eens van de netten proeven , 4-0 !!! Dit kunnen we niet meer weg geven , makkelijker gezegd dan gedaan zo lijkt ! Want na het gefeest , komt Belgiumspor opzetten , en maakt meteen de 4-1 !!! Even terug concentreren ! Terug orde op zaken stellen , dat gebeurt ook ! Maar een prachtig afstandschot van Belgiumspor verstoord onze orde weer , 4-2 !! Maar nu blijf onze verdediging op slot , we overleven de match met een 4-2 voorsprong ! GOED GESPEELD MANNEEE !

 •  

  markNaam : Mark Perdaen (voorzitter)

  Gezin : 4 kinderen , 1 vrouw !

  Favoriet eten : Mosselen natuur !

  Hobby's : drieband , voetbal

  Favoriete vakantie: Ardennen

  Beroep : machinebouw bedrijf leiden (Perdaen - d'hooge)!

  Hoeveel jaar voorzitter ? te lang , ongeveer 25 jaar

  Hoeveel jaar heb je als speler gespeeld by volksunie? 9 jaar , ik was een snelle extreem (flankaanvaller) die geregeld scoorde !

  Waar heb je nog gespeeld? By red star haasdonk , daarna Volksunie !

  Favoriete speler ? Van mijn leeftijd , wilfried puis (anderlecht)

   

   

  ________________________________________________________________

   

  kristel

  Naam : Kristel

  Hobby's ? Bloemschikken , spinnen , koken , ..

  Favoriet eten : Alles , gamba's en het restaurant de dorsvlegel

  Favoriete vakantie : Frankrijk , Normand

  Beste eigenschap : organisch vermogen

  Slechtste eigenschap : Moeilijk om nee te zeggen !

   

 • Wedstrijdverlsag : Globeshotters Vk volksunie

   Vandaag was het de derby op het terrein van Fc Nieuwkerken tegen de Harlem Globeshotters ! De match werd gespeeld op het kunstgras , en dat lag ons precies wel een beetje , de match was nog niet zo lang bezig , en daar was Hans al met het doelpunt , 0-1 !!! Voor de rest was er niet echt veel om over naar huis te schrijven , in de eerste helft ! De tweede helft begon dramatisch , al na 2 minuten kwamen de Globeshotters langs zij ! Hierna waren we even onze draad kwijt , na wat gerommel in de 16meter , komt de bal in de voeten van een Harlemglobeshootters-speler , en die maakt het af , 2-1 !!! 5 minuten later haalt Andy de bal mooi uit de lucht , hij haalt verschroeiend uit , maar de bal gaat naast ! Nu kunnen we de druk wat opvoeren maa het is uitkijken voor de gevaarlijke counters van de Globeshotters ! Hans smijt zich helemaal naar de bal , maar hij kopt nipt over ! het is bibberen tot op het einde , in de allerlaatste minuut krijgt Hans de grote kans op de gelijkmaker alleen voor de doel , maar hij laat de kans liggen , jammer ! eindstand : 2-1 !

 • Spelers in de kijker !

  hansNaam : Hans Perdaen

  Geboorte datum : 27-02-77

  Burgerlijke staat : getrouwd en 1 kindje

  Favoriete ploeg/speler : Vk VU en ik natuurlyk !

  Favoriete Vakantie bestemming ? Mijnen eigen hof

   

   

   

   

  ___________________________________________________

   

  pieter

  Naam: Pieter Perdaen

  Geboorte datum : 02-12-79

  Burgerlijke staat : Samenwonend en zwanger

  Favoriete ploeg en speler : Manchester United en Zidane ! 

  Favoriete vakantiebestemming : Ardennen

   

 • Wedstrijd verslag : Vk Volksunie -Siera

  In de eerste helft was het doelpuntenkermis , met meteen 3 doelpunten van Hans , en nog 1 van Erik , mooie kopbal ! Siera scoorde wel nog 2 keer tegen , en zo was het by de rust ,4-2 in ons voordeel ! In de tweede helft vlogen we er meteen terug in , mooie pas van Luc aan Pieter en die trapt heel mooi binnen , 5-2 ! Even later penalty voor siera , 5-3 !!! Maar Hans laat hem noiet doen , en maakt er met een mooie goal 6-3 van !!!! Goed gespeeld ùmanne !!!!!

 • Wedstrijdverlag : Volskunie - Kommersanten!

  Na de superzwakke 2de helft van vorige week werd er deze week op training behoorlijk 'de pees' opgelegd en dat dit resultaat had zullen de Kommersanten wel geweten hebben ! Een droge 5-0 aan de broek ! Een flitsende 1ste helft volstond om ons zwarte beest Kommersanten uit te tellen ! Ook de 2de helft bleven we gecontroleerd en fysiek sterk spelen ! Knap jongens !

 • Spelers in de kijker !!!!!

  michelnaam: Michel

  beroep: Zelfstandig Meubelmaker

  gezin : 2 kids , Jelle en Lore en een vrouw

  Wat vond je van de match? Goed , slim gespeeld !

  Hoelang speel je al bij Volksunie? 11jaar !

  Hobby's ? voetbal en fietsen

  Met zijn eerste basisplaats van het seizoen , heeft de sterke schrijnwerker een bere prestatie neergezet

  zaman

   Naam : Kris Zaman

  Beroep : agrarisch manager

  Wat vond je van je debut ? Flater

  Hoelang speel je al bij Volksunie? 3 jaar !

  Hobby's ? Voetbal en rampetampe

  Wegens kwetsuren hebben we Kris heel lang moete missen ! Maar dat hij weer de oude is heeft iedereen nu wel begrepen! Wat een prestatie ! Hopelijk geet hij nog lang deze meerwaarde aan de ploeg !

   

 • Wedstrijdverslag : Bondgalm Bos - Vk Volksunie

   Al na 1 minuut komt Hans alleen voor de keeper , maar hij mist ! Volksunie is de betere ploeg ! Na 10 minuten scoort Luc de verdiende 0-1 !! Volksunie blijft goed spelen maar scoren lukt net niet ! Einde van de 1ste helft nadert , er vallen nu enkele gaten in de defensie maar Bondgalm kan niet profiteren ! De 2de helft dan , Volksunie begint goed ! Luc zet scherp voor , Hans tikt mooi binnen , 0-2 !!Maar Bondgalm knokt zich terug in de wedstrijd , het wordt 1-2 !! Enkele goede vervangingen bij Bondgalm of de vermoeidheid by Volksunie doen de wedstrijd nog kantelen , even later wordt het 2-2 ! En het betert er niet op , een aarzeling in de defensie wordt cash betaald ,3-2 !! We kunnen echter , niets meer terugdoen , het blijft 3-2 !! Nochtans hebben we 1 uur goed gespeeld , daarna werd het wat minder ! Nog wat matchritme en we zijn vertrokken voor een goed seizoen !

   eddy

   

  De trainer ziet de bui al hangen !

 • Onze nieuwe aanwinsten !

  Even voorstellen , onze nieuwste aanwinsten :

  1) Bob De Brouwer : bob

   

   

   

   

   

   

   

  2) Wouter Van Wauwe : wouter