• Wie speelde kampioen in walvio?

  In 1e afdeling zaterdag : RC Raap .

   

  In 2e afdeling zaterdag : VK Siera

   

  In 3e afdeling zaterdag : Vk Trappen Steels

  ________________________________________________

   

  In 1e afdeling zondag : FC Oud Geel

   

  In 2e afdeling zondag : Harlem Globeshotters

   

  In 3e afdeling zondag : VK Velle

 • Interview met de voorzitter !

  x1pAdjo0uCo2H0uIItykeJWYUytWgPHIPQvJECNMeZAKapQPwg7oNl0zrWkAJ8HPafGOFgXPf5S3FMynBuvI0nK4e9URK8GTpJwmKwSCVbKs0LRG_VYITo6Z3kykMe_plwrCovQfz0iyOEZ-RC4
   
  Wat vond je van het voorbije seizoen?
   Na een zeer moeilijk start , was er een schitterende terugronde.
   
  Bent u tevreden over het jaar ?
  Ja , eigenlijk wel , veel opkomst bij trainingen , heel goede sfeer!
   
  Wat zijn de ambities voor volgend seizoen?
  Los naar de eerste plaats !
   
  Wat gaat u vanaf volgende week doen op zondag?
  Buiten op mijn terras zitten bij de vijver !
   
  Wat was het mooiste moment van het seizoen voor u ?
  De overwinning op Oud Geel en de bekermatch tegen Globeshotters.
   
   

 • Belgium spor.- Vk volksunie

  De laatste match van het seizoen , en die begint meteen goed , een prachtige vrije trap , 0-1 !!We blijven meteen druk zetten , maar afwerken lukt even niet, dus helpen ze zelf maar, owngoal op het kwartier , 0-2 !!Veel spektakel is er daarna niet meer , nog een paar mooie kansen, maar doelpunten niet meer ! 2de helft :Even paniek, al na 5 minuten , de eerste kans voor Belgiumspor , en 1-2 !!! Maar hans neemt hun hoop meteen weg , mooie actie , en jawel 1-3 !!En nu heeft hij de smaak te pakken, mooie actie weeral , en 1-4 !! Andy wilook wel eens scoen, en Hans , die niet egoïstisch aflegt, laat Andy ook scoren , 1-5!!! En Luc sluit het seizoen in pracht af , wat een knal van zeker 30 meter , en jaa, daar is hem , daar is hem ! ,1-6 !!!

 • volksunie- Bondgalm-bos

  Vandaag tegen de 3de in de stand , het beloofde een spannende wedstrijd te worden. In het begin namen we de wedstrijd al in handen. Meteen waren er mooie kansen , maar de doelpunten bleven nog even weg . Op het kwartier dan , een mooie actie van Hans , en die moet foutief gestopt worden in het strafschopgebied , PENALTY!! En Hans laat die niet liggen, 1-0 !!! Maar daarna zakken we wat weg . En na een halfuur spelen, tikt een speler van Bondgalm-bos de bal slim tussen 2 verdedigers en lokt een penalty uit , 1-1 !!2de helft :In de 2de helft starten we even goed als de eerste , mooie acties maar geen doelpunt . En wat later, Roel met een prachtige ingeving , hij dribbelt heel de verdediging , en legt niet-egoïstisch af naar Luc , die binnenlegt ! 2-1 !!! Maar het feestje duurt niet lang , even waren ze de aanvaller uit het oog verloren , en lap , 2-2 !!! Daarna bleef de wedstrijd gesloten , we waren er nog een paar keer dicht bij, maar het bleef bij een gelijkstand ! 2-2 !!

 • Vlietje- Volksunie !

  Vandaag , op een prachtige zondag, moesten we op verplaatsing naar Het vlietje . Maar een betere start had wel gemogen , na 3 minuten een prachtschot van Vlietje die meteen mooi in de netten verdwijnt , 1-0 !!!Maar we laten meteen van ons horen , mooi uitgespeelde kans , maar Bart mist onbegrijpelijk. De match heeft daarna niet veel te bieden , het is wachten tot op het kwartier , de voorzet van Vlietje en daar is de 2-0 !!!Nu moeten we natuurlyk proberen terug te komen . Een mooie kans voor Luc , maar die kopt net over . De goal wil niet vallen voor de rust ! 2de helft: We zijn nog niet goed begonnen , of een diepe bal beland by Roel die eindelijk de netten laat beven , 2-1 !!! Nu blijve we de druk onderhouden , Hans wordt omvergelopen door de keeper , en Bram scoort , maar de scheidsrechter heeft een fout gezien ?! De goal gaat niet door. Wat later Hans , met een mooie actie , een enorme knal naar doel , maar de paal staat in de weg ! De goal wil weer niet vallen, al hadden we minstens een gelijkspel verdiend ! het blijft 2-1 !!!