• Vk volksunie- Koekoek

  Vandaag was het tegen de laatste uit de stand , Koekoek. Maar na 10 minuten begon het wel niet zoals we verwacht hadden, meteen 0-1 achter ! We domineren wel de wedstrijd , hans maakt een paar mooie kansen net niet af ! We morsen echt met de kansen! Maar na 20 minuten is het dan wel raak, Luc kopt mooi binnen na een lange bal van Karel , 1-1!!!Achterde gelijkmaker blijven we druk zetten , en Hans maakt een mooie kans af, 2-1 !!Hans heeft de smaak te pakken, 3 minuten later, maakt hij er 3-1 van !! Ook Karel mag eens scoren, 4-1 !!! Wat later is daar Roel , mooi uitgespeelde aanval, mooie assist van Hendrik, en daar is HEM , 5-1!!En dan hans terug, in een korte tijd maakt hij 4 mooie doelpunten , meteen 9-1 !! Maar nu beginnen ze er wat mt te lachen , Koekoek komt terug tot 9-4 , wat een match . En helemaal op het einde leggen Roel en Andy de eindstand vast , 11-4 !!!

 • Oud Geel- vk volksunie!!

  Wat leek uit te draaien op een grijs seizoen , krijgt elke week een mooier kleurtje !! Vandaag werd het een topper , dankzij onze sterke terugronde !En traditiegetrouw ging wellicht toekomstig kampioen Oud Geel voor de bijl !! Een technisch sterk Oud Geel werd door een supergemotiveerd Volksunie een verdiende nederlaag toegediend!! Net als gisteren op het feest bleken we een echt team te vormen !! Van uitblinkers was weinig sprake, maar collectief was het schitterend !! De vele supporters waren dit weekend de echte winnaars ! De terechte uitslag was vandaag 0-2 !! Verdiende overwinning op het veld van Oud Geel !!! Ook gisteren werd er goed gescoord , zoals je hieronder kan lezen !!! BEIREMATCH MANNE !!!

 • Zaterdag 17 maart: Quiz Volksunie

  Zaterdag 17 maart, werd er stevig gequized bij de Volksunie.Met het mes tussen de tanden werd er gestreden voor eeuwige roem op de site ! Amusement verzekerd !!! En dan nu de uitslag:

   

  1ste plaats- Eddy's Favourits  169 punten

  1ste
  Van links naar rechts : Karen&Hendrik&wouter&roel& pieter
   
  2de plaats-FC De Lies  158 punten 
  2de
  Van links naar rechts:
  Katrien& Sophie&Michael&Hans.

   

  3de plaats- De sorry's  155 punten

  3de
  Van links naar rechts:
  Birte&Bellos&Bram&Joris
   
  4de plaats- De old timers  150 punten
   
  5de plaats- De trainerlady's  145 punten
   
  6de plaats-De dreipikkel  142 punten
   
  7de plaats- Groep 6 zonder naam  130 punten
   
  8ste plaats- ELITE& Bond zonder naam  118 punten
   

   

 • Speler in de kijker.

  luccccccc
   
  Naam: Luc
  Bynaam: Dolf
  Positie: Linkerflank , zowel aanvallend als verdedigend.
  Deze donderdag een wonde opgelopen, na een botsing met Erik, als gevolg heeft hij 9 draadjes.

 • Volksunie- IF Cado

  Meteen Cado met bijna een evenaring van het doelpunt van Bayern Munchen , Bart kopt bal van de lijn en daarna moet Gunnie ons recht houden met een knappe redding!Even later, een mooi schot van Hans, dat de dwarsligger raakt !Nu blijven we even druk zetten, maar scoren zit er nog niet in. In de 12de minuut, zwak verdedigd door onze verdedigers , en het wordt 0-1 !!! De druk van onze kant blijft, en daar is luc, met een pegel op de paal ! En net voor rust, mooie doorsteekbal van Bram naar Hans, en die werkt beheerst af , 1-1 !!! 2de helft:De druk moet nog worden opgedreven, als we de match willen beslissen , en meteen komen er mooie kansen.En na een kwartiertje in de 2de helft, maakt Hans de 2-1, mooi !!!Maar meteen daarna, een hele domme goal, en zo de gelijkmaker , 2-2 !!!De kansen zijn er wel, maar de afwerking niet, tot een 20 minuten voor tijd, Luc het afmaakt, 3-2 !!! En 2 minuten later, volgt Hans het goede voorbeeld, en wordt het 4-2!!! De meeste spelers waren aanwezig, ook ondanks kleine blessures , karakter manne !!

 • Volksunie- R. Van de Voorde

  Vandaag was het tegen een ploeg , die net achter ons stond in de rangschikking.De match begint meteen goed, een vrije trap van Hans , verdwijnt heel mooi in doel , 1-0!!! We zijn meteen goed op dreef , en de kansen blijven komen.Volksunie is zeker de meerdere.Net voor de rust , moet Gunnie ons nog recht houden van de gelijkmaker, schitterende redding! 2de helft: We proberen de draad terug op te nemen, maar het lukt niet meteen.To na een kwartiertje, Hans met de vrije trap , en hij legt hem heel mooi in de linker benedenhoek, 2-0 !!Even later, super redding van Gunnie, ik telde hem al , maar het blijft 2-0! Nu komen we terug goed in de wedstrijd en op het haluur beslist Peter de wedstrijd, hij scoort de 3-0 op counter !! en And volgt het goede voorbeeld, 10 minuten voor tijd, maakt hij het af , de 4-0 is een feit!!! Zo loopt de wedstrijd op zijn einde, en pakken we belangrijke 3 punten!!!!!!