• Kommersanten-Volksunie

    De terugmatch voor de beker , de vorige wedstrijd wordt 0-3 in het voordeel van de Kommersanten. Dus, de opdracht was , minstens 3 keer scoren! We begonnen met veel moed aan de wedstrijd , maar al na een aantal minuten, de counter van Kommersanten en 1-0! Nu moesten we al 4 doelpunten maken.En even later, diepe bal Kommersanten , en de speler mag hem zomaar binnenkoppen, 2-0!! Nu moeten we zeker aanvallen , en de kansen beginnen nu te komen.Maar de bal wil er niet in. En net vor rust , wordt het nog 3-0 !!!! De 2de helft is niet veel beter , al meteen wordt het 4-0 !! Veel druk kunnen we nu niet meer zetten, en het is al verloren . Wat later de 5-0 !! Hopelijk gaat het volgende week, heel wta beter !!

  • Koninckshof- Volksunie

    De match begon meteen stevig, Karel alleen door, maar hij legt de bal naast het doel.De match gaat snel heen en weer , maar Koninckshof heeft de beste kansen, op het half uur , een schot op de paal!Nu nemen we de match in handen, net voor half time, mooi uitgespeelde kans, maar Karel kan niet besluiten.2de helft:De match komt terug op gang, weer veel kansen, maar Koninckshof ligt nu even boven, en een kwartier bezig in de 2de helft, en daar is het doelpunt, de bal wordt niet goed weggewerkt , en het wordt 1-0 voor Koninckshof! Nu moeten we terug druk gaan zetten, een paar kansen brengen ons dicht by de gelijkmaker.Halfweg de 2de helft, corner voor Volksunie , en Bram legt binnen na schermutseling voor het doel. De 2de helft is volledig voor Koninckshof, nu krijgen ze kansen, ons voetbal is niet goed genoeg om hun te bedreigen. En dan , 5 minuten voor het eindsignaal , DAAR IS EM DAAR IS EM , eerst op de paal en dan goed gevolgd , 1-2 !!!! Zo gaan we nog met de 3 punten lopen !

  • Woodstock- Volksunie

    Vandaag was het tegen de 2de in de stand, Woodstock! De match begon snel, en meteen waren er kansen. Al na 7 minuten, komt Woodstock op voorsprong, 1-0!!!Nu moeten we terug zien te komen, en een paar kansen brengen ons daar dicht bij.Maar in de 12de minuut, laten de verdedigers de spits gewoon doorgaan, en het wordt 2-0!!!Nu moeten we zeker druk zetten , een schot van Hans , gaat net voorlangs.Woodstock komt even opzetten met een corner, die van de lijn wordt gehaald.De kansen blijven nu even komen voor ons, maar afwerken zit er nog niet in. Naar het einde van de 1ste helft verzwakken we wat, en een paar keer moet Gunnie goed tussenkomen !

    2de helft:In de 2de helft moeten we op zoek naar beterschap , maar dat vinden we niet meteen. Joris haalt de spits onderuit en krijgt daarvoor een rode kaart!Daarna gaat het snel, de spits alleen door, en het wordt 3-0 !! Woodstock zet druk, en we komen er niet uit . En halfweg de 2de helft  , wordt het 4-0 !! Vanachter is het opendeur, 10 minuten voor tijd, 5-0 !!! En om af te sluiten, wordt het zelfs nog 6-0 !!!We leken wel lammetjes in plaats van Vlaamse leeuwen!!Catastrofaal!