• Volksunie- Kommersanten( bekermatch)

  Vandaag de eerste wedstrijd voor de bekerronde, tegen Kommersanten.De match begint hevig, met een paar goede kansen, eerst wirdt er een corner van de lijn gehaald en ook een afstandschot van Luc, wordt uit het doel gebokst.Maar na 60 minuten, een vrije trap voor Kommersanten, en het wordt 0-1 !! Nu zet Kommersanten even druk.En net voor half time , wordt het 0-2 , na een kopvaldoelpunt!!

  In de 2de helft moeten we druk zetten, maar voorlopig geen doelpunten.De paal, en de keeper, staan ons vele malen in de weg.De bal wil er echt niet in, en 10 minuten voor tijd wordt het 0-3 !!

  De terug match, zal beter moeten !!!!!

 • Bospark- Volksunie

  Na een zwak begin verbeterde ons spel na een minuut of 20. Toen scoorde Hans ook de 0-1.Maar onze keeper Gunnie moest zeker de eerste helft een paar keer heel attent reageren en zo was de ruststand 0-1 !De 2de helft begon meteen goed, een foutje van de thuisdoelman werd afgestrafd door een wereldgoal van Bram,0-2, even vieren met een wieggebaar voor Robbe! Toch was de match nog niet gespeeld. Bospark duwde hevig door maar een goed ingevallen Ignas en een sterke verdediging zorgden er voor dat we niet meer in de problemen kwamen.Het werd zelfs nog 0-3 door Hans!En als een alweer sterk spelende Andy wat met meer zelfvertrouwen zou afwerken, had het misschien wel 0-5 kunnen zijn !

  Wedstrijd in het kort !:

  Al na 1 minuut vrije trap Bospark, Gunni pakt. Na 20 minuten, kan Hans hem doorzetten en hij legt de bal binnen ,0-1 !! Hans heeft de smaak nu te pakken, en hij laat zich meteen terug horen, met een schot op de paal ! Nu blijven we even druk zetten, met een paar corners en schoten!Ook onze keeper moet aan het werk komen, maar Gunnie lijkt vandaag niet te kloppen ! In de 2e helft gaat het beter, Bram profiteerd van een foutje van de Bosparkdoelman, 0-2 !! En 10 minuten voor tijd , legt Hans de 0-3 eindstand vast !! Ook Andy miste nog een paar kansjes, maar het bleef 0-3 !!

  Dit betekent 15 op 15 en al 3 weken na elkaar de 0 gehouden!! Goe bezig gasten !!!

 • Volksunie- Spaans kwartier

  Vandaag was het tegen de laatste uit de stand, dit kan wel eens gevaarlijk zijn ! De match begint niet zo goed , geen kansen , geen enkel gevaar langs beide kanten. Het is wachten tot de 35'ste minuut voor de eerste kans, en ook meteen een doelpunt  , Hans legt de bal mooi binnen, 1-0!!!Meteen over naar de 2de helft , waar het tempo ook niet hoog ligt, maar er komen wel kansen. En Karel beslist er maar een einde aan te maken, hij legt de 2-0 cijfers op het bord !!!!Spaans Kwartier kan nog 1 keer dreigen met een schot op de lat , maar de eindstand blijft 2-0 !!

   

   

  ps: OOK PROFICIAT AAN BRAM PERDAEN , DIE ZATERDAG PAPA IS GEWORDEN VAN EEN ZOONTJE , ROBBE!!!!

 • Kommersanten-Vk volksunie

  Vandaag , de eerste match na de winterstop, tegen Kommersanten.De match begon zeer hevig, met meteen de kans voor Andy, die op de lat trapt ! Wat later een goede kans voor Hans, maar hij besluit in de handen van de doelman.Zelfs Erik met een schot van ver, net naast !Maar de ruststand blijft 0-0!!

  2de helft:We nemen de wedstrijd meteen terug in handen en de kansen stapelen zich op.Kommersanten met hun eerste kans, en meteen doelpunt, maar deze wordt afgekeurd !!En dan, de 22ste minuut , 2de helft, karel met een mooie actie , en hij legt de bal netjes binnen, 0-1!!!Wat later, Hans alleen naar de doelman, maar die pakt de bal! Een kwartiertje voor het einde, Peter met een mooie voorzet, en daar staat Andy, om de bal binnen te leggen , 0-2 !!!! Nu valt de match wat stil, en de kommersanten kunnen niet echt meer dreigen, het blijft 0-2 !!!