• Volksunie- Wijnveld 2

  plogfoto, bwrkt

  Vandaag was het de eerste wedstrijd van de terugronde tegen Wijnveld ! Al na 2 minuten, lokt Bram de penalty uit , en de penalty wordt rustig omgezet door Hans , 1-0 !!!Maar Wijnveld, laat niet begaan, en gaat meteen ten aanval! Eerst een afstandschot, maar een prachtige redding van onze Gunni , maar de bal belandt in de voeten van een Wijnveld speler, die zet voor, en het is de gelijkmaker , 1-1 !!!!De match gaat nu snel op en neer. In de 24ste minuut, Hans alleen door en hij wordt neergehaald, maar de arbieter wil geen penalty geven. Maar niet even later, fluit hij aan de andere kant wel penalty, en o komt Wijnveld 1-2 voor !!! Maar ook wij laten ons niet doen , en net voor rust, maakt Hans de 2-2 !!!!

  2de helft:Wijnveld begint sterk, maar de afwerking is er niet.Wijnveld blijft even komen , en het lijkt er even heel slecht uit te zien.Maar dan, na 20 minuten in de 2de helft, een mooie aanval, Karel kopt de bal tegen de doellat, en bram tikt binnen, 3-2 !!! Nu gaat het even snel, meteen na het doelpunt , weer een doelpunt, nu van Hans, 4-2 !!! En net voor tijd, wordt het nog 5-2 , door Luc. Ook wijnveld , kan nog een doelpunt meepikken, 5-3 !!!

  eindstand=5-3

 • Spelers in de kijker

  x1pAdjo0uCo2H0uIItykeJWYUytWgPHIPQvJECNMeZAKaoF4h_eBM3667YkHm5EgfGjNPMxdboH8YCAjjRUSANvu-Ca4Pyc8AY4BpvDxB0INmhzOA5qmeKMzSKFz67GShlk6XbpteA33N-vcNLX
  Naam: Pieter(links)
  Gezin: 1 vrouw
  Huisdieren: hond, 3 vissen
  Rare trekjes: Niet naar huis kunnen
  Hobby's: vallen, voetbal, fietsen
  Aantal jaar volksunie ?  12 jaar
  Wanner laatste doelpunt?  vorig jaar , Puivelde
  _______________________________________________________________
  x1pAdjo0uCo2H0uIItykeJWYUytWgPHIPQvJECNMeZAKarnLjESJ9b91UwZS8tqv0pcnVAwQIwdsntDUfmMO1Id6Dv83GQYwtq9psKARCzVyrtcw6SSp0Vlo-NwRrYWpfLsCb22BNVbNNOIG4G3
   

  Naam:Bart

  Gezin : 1 vrouw

  Huisdieren: vissen, hond

  Rare trekjes: te laat komen

  Hobby's: voetbal, bedrijf

  Aantal jaar volksunie?  7 jaar

  wanneer laatste doelpunt?  vorig jaar

 • Globeshotters- Volksunie => prachtige 2de helft !

  Vandaag was het de terugronde van de beker, tegen de Harlem gllobeshotters.De vorige wedstrijd eindigde op 2-3 in het voordeel van de H.G.We begonnen sterk aan de wedstrijd , met al meteen een corner, die net naast het doel werd gekopt ! We zetten druk op de verdediging !De globeshotters kunnen even dreigen met een bal op de lat!We blijven gaan , en krijgen nog een paar goede kansen ! Maar in de 35 minuut slaat het noodlot toe ! Het wordt 1-0 door een raar doelpunt! Nu moeten we nog 3 doelpunten maken om ons te plaatsen.Nu moeten we zeker kansen afdwingen, en net voor half time wordt het 1-1 na een prachtig uitgespeelde kans !

  2de helft: We moeten nog 2 doelpunten maken om ons te plaatsen.De match begint zeer langzaam .En dan , een kwartierte voor het einde wordt het 1-2 door Hans, de hoop is helemaal terug !!En 5 minuten later, Roel alleen door naar het doel, en wordt onderuit gehaald door de doelman, PENALTY !! En Hans maakt deze af natuurlyk 1-3 !!! Nu zijn we geplaatst. Maar de Harlem globeshotters kunnen ons niet meer bedreigen , en zo winnen we de wedstrijd.

  PROFICIAT AAN IEDEREEN !!!!!