• Spelers in de kijker

  Vandaag bleek ook Peter weer 100% betrouwbaar, op de linksachter speelde hy een vlekkeloze wedstrijd!!!!!
   
  Ook Andy(rechts) begint zyn draai te vinden in de ploeg, ook deze week , pakte hy weer zyn doepluntje mee , en speelde een zeer goede wedstrijd, dat hy maar zo blijft voortdoen!!

 • Spaans Kwartier-Vk volksunie

  Het was vandaag de wedstrijd tegen Spaans Kwartier.

   

  We begonnen sterk aan de wedstrijd , met al na 3 minuten een knal van Roel, maar die gaat naast.Al na 7 minuten was het al prijs, Eric profiteert van een misverstandje in de verdediging van Spaans Kwartier(0-1).In de 10de minuut kwam er een scherpe kans voor Hans , maar die kon de bal, niet onder de dwarslat houden.De match begint stil te vallen , eerst was er een up, en dan was er een down-Ruststand=0-1

  Ook het begin van de 2de helft , was zwak.Na 70 minuten , uit het niks, de 0-2 via Dolf de ariër.

  minuten later ,  legt Andy de eindstand vast, 0-3.

  Albijal , speelden we toch een goede wedstrijd , waardoor onze eerste overwinning binnen is!!!!

 • V.U-kommersanten

  Nadat intrim coach bram de ploegopstelling had meegegeven begonnen we evengoed toch wat slapjes aan de wedstrijd.De kommersanten haaden maar 1 kans nodig op 0-2 voor te komen , wij hadden een 5tal kansen , maar geen enkele ging er in .Ondanks meer inzet de 2de helft liepen we al vlug op een dodelijke counter 0-3.Een wederoptredende spits Hans milderde tot 1-3.Maar de aansluitings treffer lukte al weer net niet.En zo eindigde de wedstrijd zoals ze begonnen was ondanks iets beter spel.Net niet!

   

  Deze week geen speler in de kijker om de webmaster verplichtingen had.De 2 verdienstelijkste mensen waren  sowieso het kantine personeel Bellos é Katrien voor hun vlotte en vriendelijke bediening

 • wijveld - vk volksunie

  Vandaag was het onze 1ste uitwedstrijd tegen het wijnveld.Met 11 man moesten we deze wedstrijd gaan spelen omdat ook Bram gekwetst bleek .

  De match begon maar zwakjes , Luc kon even dreigen met een afstandschot.Daarna even gevaar voor ons doel , maar een wonderbaarlijke redding van het sluitstuk voorkomt een doelpunt.Even later maakt Luc hem weer even gevaarlijk met een schot , de keeper pakt . In de 13' minuut , een counter van Roel op snelheid, maar de bal wordt onderschept.33' minuut, een mooie vrijetrap van Luc , de keeper lost en Roel tikt de 0-1 binnen !!

  Luc blijft maar gaan en in de 54' minuut knalt hij een vrije trap op de dwarslat!

  Wijnveld doet even niet mee , tot er een vrije trap komt , die makkelijk word gepakt door Gunnie.Dan komt het wijnveld opzetten , maar Eric keert de bal van de lijn ,over de lat . Eric speelt de wedstrijd van zijn leven . Maar het kon niet uitblijven, een afstandschot , en het staat 1-1.

  In de 86' minuut volgt er nog een rode kaart voor een speler van wijnveld.Het bleef bij een 1-1 gelijkspel, waar we zeer hard voor gevochten hebben!!!

 • Spelers in de kyker(3-9-06)

  Spelers in de kijker

  Naam:Roel Van Doorselaer
  Positie:Flank
  Hoelang ben je al by vk volksunie? 4 jaar ?
  Werk:Student
  Verwachtingen:In de top 5 !
  _______________________________________________________
  Naam:Annaert Luc
  Positie:Links midden/centraal
  Hoelang al by vk volksunie? Van 1995-96'
  Werk:Mechanieker
  Verwachtingen:Minstens de top 5 , en de finale van de beker(om te winnen)