• vk volksunie-bospark

  Vandaag was het de 1ste competitiematch van het seizoen 06-07 tegen het bospark.Met een paar gebleseerde en de geschorste Luc van vorig jaar nog , waren we toch met 12 man . We begonnen hevig aan de wedstrijd , en het werd al snel 1-0 door een knal van wouter .Daarna zakten we wat terug en het werd 1-1 door een afstandschot.Daarna werd het zelfs 1-2.

  En in de 2de helft werd het er niet beter op , de spits mocht ongehinderd naar de keeper afgaan en het werd 1-3.

  We vochten nog terug hoor.Een patat van de karel en het stond 2-3.We bleven gaan voor de 3-3 , en opeens stond Roel daar alleen voor de doelman en jaja , 3-3.

  3-3 werd dan ook de eindstand van een zeer boeiende en spannende wedstrijd.


   

 • Proficiat aan michael en sofie

  Proficiat aan de jonge ouders, Michael en Sofie, bij de geboorte van hun dochtertje.

   

 • fc puivelde-vk volksunie

  zondag 20-8 was het de laatste vriendschappelijke match tegen fc puivelde . We kwamen aan de start met een redelijk uitgedunde ploeg,zonder pieter(gebleseerd) en nog veel anderen, maar dat mocht ons niet stoppen.Daar boven op kwam er nog bij dat we een nieuw systeem gingen uitproberen.Het eerste kwartier was het toch nog even zoeken , dus kwamen we 1-0 achter . Maar daarna herpakten we ons , en werd het 1-1 door Karel (die het in het begin wat moeilijk had).In de 2de helft namen we de match in eigen handen en werd het halfweg de 2de helft 1-2 door een pracht van een vrije trap van Karel .We kregen nog enkele kansen , maar het bleef bij een deugdoende 1-2 overwinning.

 • fc puivelde-vk volksunie

  Zondag 20/8 spelen we  tegen fc puivelde, op fc puivelde!!!!!!!!!

 • vkv-harlem globeshotters

  Vandaag was het de eerste oefenmatch van het seizoen, tegen de harlem globeshotters.We verloren de match met1-2.Nog veel trainingen voor de boeg.

   

  dinsdag is het training,

  en donderdag vliegen we erin tegen cado(zie kalender)