• V.U. IN ROUW

  Voor de 2de keer dit seizoen werd een zwarte bladzijde in de clubgeschiedenis geschreven,opa is overleden , onze ere-voorzitter Réne Perdaen is niet meer.Namens heel de spelersgroep ons oprecht medeleven aan de ganse familie.Het was Réne zelf nog die zei:jongens,maak er iets mooi van ! En daarom wilden we er ook voor gaan .De eerste helft was niet goed , de 2de helft heeft onze ploeg een geweldige inzet en karakter getoond.Réne zou trots zijn geweest en het waren vooral de Perdaentjes die hardst aan het touwtje trokken . Een derde plaats is al zeker, momenteel staan we zelfs 2de . Het werd een mooie 1-4 overwinning die we opdragen aan Réne.De uitvaartdienst heeft plaats in de parochiekerk van Nieuwkerken nu donderdag 27 april om 11 uur .Spelers , allen op post !!

 • istanbul spor - vkv (bekermatch,1/4 finale)

  Ondanks een vroege achterstand waren we heel de wedstrijd ver uit de beste ploeg,maar scoren was heel moeilijk tegen een heel verdedegende tegenstander.

  1-1 werd het dan toch op penalty na een domme fout op woelwater Pieter Perdaen.Daarna maakte istanbul spor het zich zelf moeilijk met eindeloze descuties met de arbitrage.Het was ten slotte niet toevallig Eric B. die zijn alweer

  sterke prestatie benadrukte met de winning goal.Alweer een overwinning op inzet en collectieve sterkte.Met zeker een vermelding voor Ignas die hiermee bewees niet meer op skielaten te staan maar een voorbeeld was van inzet en team spirit .

  En dit is wat ons zo goed maakte , kijk maar naar Hans nog ziekjes en Joris en Gunnie licht gekwets maar toch paraat.En Kris die eens niet was weggeweest.

  Nu 2 weekjes recepureren en dan er vol tegenaan tegen t'vlietje op 23/4/2006.

  Ook nog dank aan onze supporters die weer massaal paraat waren om ons te steunen !!!!

   

   

  weetje:Zeemerminne - Globeshotters 1-1 en bij penalty's wonnen de zeemerminnen..

 •  

  foto's van het feest staan bij ons fotoboek

 • vkv-bospark

  vandaag verjaarde onze doelman , Gunnie

  En het werd een verrassings feestje met bloedworsten en beenhesp

  en dan nu de match , we waren allen gemotiveerd om te winnen op Gunnie zijn verjaardag ...dus er vielen weer heel wat doelpunten , na 45 minuten stond het al 5-0 !!

  in de 2de helft kwam bospark nog even opzetten maar het kon ons niet bedreigen , de eindstand was dan ook : 7-2

  proficiat !!

   

  aandacht:volgende week spelen we de kwartfinale voor de beker tegen istanbul spor . Dus we spelen voor alle duidelijkheid op istanbulspor , op de terreinen van de witte molen !!!!!!!!!!!!!!!!!